mandag den 21. juni 2010

Syv år med kilden i maven

I dag har kæresten og jeg syvårsdag, så jeg er taget på date. I aften er det så 7 år siden, jeg i flere timer forsøgte at score ham og endte med bare at sidde og kigge på ham og smile, til han opdagede det - og blev genert! Han havde bare ikke fattet noget som helst. Jeg ved egentlig ikke, hvorfor jeg ikke opgav, ihvertfald ikke rent logisk, men jeg er glad for, at jeg ikke gjorde det :) Det var forresten Pernille, der inviterede Solsikken og mig med den fest, hvilket jeg selvfølgelig også er glad for.  

Som jeg husker sommeren 2003, så skinnede solen hele tiden, og jeg lavede ikke andet end at gå hånd i hånd med kæresten og spise is fra paradis, og så blev "That Great Love Sound" med the Raveonettes spillet ret meget. Og så kan det godt være, det er syv år siden, jeg rendte rundt og var nyforelsket, men jeg rødmer stadig, når jeg snakker/skriver om min kæreste, og det kilder stadig i maven.

8 kommentarer:

 1. Tillykke med dagen :) Skønt at følelsen ikke forsvinder, jeg har det på præcis samme måde med min mand, men vi har også "kun" været sammen i 3½ år :)
  Håber I får en rigtig dejlig dag!! :)

  SvarSlet
 2. Stort tillykke med årsdagen idag :) Vi kan fejre 8 års dag idag kæresten og jeg.. sys det er ret skægt at vi har det samme dato og kun med et enkelt år til forskel :)

  Kan i have en rigtig dejlig dag sammen :)

  Mange hilsner fra stine

  SvarSlet
 3. Årh, stort tillykke :) Jeg flirtede lige lidt med en fyr, da jeg gik nede i gågaden her til middag. Det var sååå skønt, men jeg glæder mig til at få en mand permanent ind i mit liv igen :)

  SvarSlet
 4. Et stort tillykke med dagen. Og hvor er det skønt at læse, at du stadig får sommerfugle i maven, når du skriver om din kæreste.

  SvarSlet
 5. Hvor SKØNT! :) Jeg blev helt glad af dit indlæg!

  Håber I får en supergod aften!

  SvarSlet
 6. Stort tillykke til jer :)
  - elsker kærlighed! Synes det er dejligt du stadig får "sommerfuglene" og følelsen efter 7 år :) - kan tyde på det er det helt rigtige ;D
  God sommer :)

  SvarSlet
 7. Til lykke. Har selv lige haft 11½ års-dag! Vildt.

  SvarSlet
 8. Årh tak skal I have, vi havde en rigtig god dag! :)

  Stine: Det er lidt skægt :) jeg forsøgte faktisk at skrive noget til dit indlæg men kunne ikke få lov :/ Jeg håber I også havde en hyggelig dag.

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.