søndag den 20. juni 2010

På museum i insektkjolen

I dag har kæresten og jeg været et smut på ARoS for at se Adam Saks' udstilling Visual Voodoo. Det var nogle virkelig smukke billeder, jeg er helt vild med farverne og inspirationen fra tatoveringer. Hvis du bor i Århus og er under 27, vil jeg helt klart anbefale et årskort til ARoS. Koster kun 150kr, og så er der gratis adgang til de mange fine udstillinger.

Jeg tænkte, jeg lige måtte udnytte det knap så gode vejr til at tage den fine H&M kjole på - den er lidt for varm til sommerbrug. Jeg kunne bare ikke rigtig finde ud af, hvad jeg skal sætte den samme med - jeg tror, jeg skal kigge billeder fra McQueens shows og få noget inspiration. Og så undskylder jeg for den noget kiksede pose, jeg synes bare, det er så akavet at stå og se "smart" sådan offentligt ;)

2 kommentarer:

  1. Lækker lækker blog ! Faldt over den ved et tilfælde men har nu set de fleste af de nyere indlæg igennem and I just looooove it !

    Keep up the good bloggin'... ;-)

    SvarSlet
  2. Tak skal du have og velkommen til :)

    - Vibeke

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.