søndag den 20. juni 2010

Chiliens dagbog d. 20. juni 2010

Kære  dagbog,

Hvor har det været længe siden, jeg har haft travlt med at sole mig og vokse, jeg har faktisk haft så travlt med begge dele at damen har drejet mig hver dag, så jeg ikke skulle få hold i nakken af at kigge efter solen. Det var pænt af hende. Hun kunne til gengæld ikke lide de venner jeg fik fornylig. De kaldte sig bananfluer, og var meget selskabelige, men damen syntes at de var irriterende pludselig var de allesammen væk. Jeg synes, mine venner forsvinder hele tiden, først persillen, så jordbærene og nu bananfluerne...

Ellers har jeg både en god nyhed og en dårlig nyhed. Jeg må hellere starte med den dårlige: Jeg har tabt et af mine kimblade. Et af mine allerførste blade! Jeg synes det er trist, men damen havde en god nyhed til mig som hjalp, jeg skal på sommerferie til København! Egentlig var planen, at jeg skulle være alene hjemme, mens damen og hendes kæreste var på ferie, men så fandt damen af, at de skulle være væk for længe, og der var ingen, der kunne passe mig, så nu skal jeg med til Kbh. Vi skal med bil denne gang, damen synes også jeg er lidt for stor at have til at have med i toget - jeg var jo noget mindre, dengang jeg kom til Århus. Nu håber jeg ikke, jeg bliver køresyg, det gør heller ikke så mege,t for jeg glæder mig helt vildt!. Jeg skal snart pakke, men jeg ved slet ikke, hvad jeg skal have med! Åh beslutninger! 

3 kommentarer:

 1. nej hvor er den blevet fin :)
  Den ser ud som om den trives, skal jeg ikke kigge forbi når den kommer til kbh?

  SvarSlet
 2. Det skal du da selvfølgelig :) Og hvis du er hjemme fra d. 20-27. juli, må du også gerne babysitte ;)

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. Til info er det helt normalt at chili'er smider sine kimblade (jeg har et helt drivhus fyldt med chilier - og de gør det også) Så du skal slet ikke være bekymret - det er bare fordi den er ved at blive voksen ;)

  /Charlotte
  www.fashionchili.blogspot.com

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.