søndag den 20. juni 2010

Med vabler på...

Det er egentlig ikke, fordi jeg har noget med fødder, og mine egne er heller ikke perfekte, men jeg synes nu, at de skulle have fundet en anden model til de her sko. Hård hud, mærkelige negle og vabler er ikke lige det, jeg har mest lyst til se på, når jeg kigger på sko. Klik evt på billedet hvis du har lyst til at se detaljer.

Billede fra asos.com

4 kommentarer:

 1. haha ej det er godt nok også uheldigt.. jeg er ret sikker på jeg ikke ville købe dem der lige meget hvems fod der er i dem dog :P ik lige min stil ;D

  SvarSlet
 2. Hehe, nej, jeg kan nu godt lide hælen, men det foran er jeg ikke så glad for :/

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. Hm - er det ikke sådan ens fødder kommer til at se ud, hvis man går i sådan nogle sko for længe? :-) - Jeg tror, at det på den ene tå ikke er en vabel, men en ligtorn. Prøv at se de billeder, der har været på nettet af Fru Beckhams fødder - for meget Louboutin = knyster og ligtorne - godt det ikke er mine fødder :-)

  SvarSlet
 4. Haha jeg tror bare du har noget med fødder ;)

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.