fredag den 25. juni 2010

Tak udsalgsguder

Så hang det fine net lige og kiggede på mig til 10kr. Jeg har ellers ikke kunne finde det i laaang tid. Haps blev der sagt!. Jeg har ellers brugt nogle timer i Frederiksbergcentret sammen med Solsikken for at finde en fin kjole til hende, da hun i aften skal fejre at hun er færdig som pædagog :)


Nu vil jeg smutte over til Pernille og hænge ud med hende og Rikke til noget fancy te. Det er altså smart når man kun bor to min gang fra hinanden (eller de gør, jeg bor tre timer i tog væk, men nu er jeg jo på ferie i mit barndomshjem på Nørrebro).

3 kommentarer:

 1. Sikke et scoop :)

  /Anna
  http://infashionwetrustblog.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Det har jeg også. Det er skønt og meget brugbart (og ikke så stort som mine andre stofnet)

  SvarSlet
 3. Anna: hehe, jeg er jo kun spret 20kr, men jeg er glad for jeg fandt den :)

  Beam: Det har jeg set ;) Jeg tror også jeg kommet til at bruge det en del

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.