fredag den 30. juli 2010

Detaljer fra i går

Ja, det var ikke til at tage et ordentligt billede. Men det er sort kjole fra H&M, blomsterede strømpebukser ligeledes fra H&M (købt på udsalg), grå neglelak fra Tiger samt sølvarmbånd. Jeg er forresten helt vild med strømpebukserne, de er jo perfekte til mine sorte kjoler!

Og så må jeg konstatere, at jeg ikke lige er i blogtopform, men pt læser jeg til noget reeksamen, jeg kom hjem fra Berlin i tirsdags, og jeg har også lige skulle se forældre, veninde og kæreste. I morgen tager jeg hjem til Århus, det bliver spændende om lejligheden ligner sig selv.

2 kommentarer:

  1. Skønne strømpebukser - så dem godt derinde forleden :D

    SvarSlet
  2. Vil du "hjælpe"? (-: http://frkemma.blogspot.com/2010/07/hvad-ville-du-vlge.html

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.