søndag den 1. august 2010

Prikker og pause

Ja, jeg er gået fuldstædig i eksamens-mode, så der sker ikke så meget spændende, men lige nu er jeg bare træt af at læse, så mon ikke jeg kan trylle et par indlæg frem, jeg skylder jo også lidt Berlin ;) Og når vi nu er ved det, så havde jeg to af mine køb fra Berlin på forleden. Jeg er sååå vild med den kjole!  

Forresten, har du et eksamenslæsningstip, som du vil dele? Det kunne jo være, der var nogen der lå inde med et guldtip... Mine bedste tip må vist være at huske at holde pauser og så  kakaomælk.

7 kommentarer:

 1. nu ved jeg ikke hvad du læser til, men mit bedste tip er nok at du ikke skal læse dig selv ihjel, det ender ofte med at man har så travlt, så man alligevel glemmer meget igen :)

  SvarSlet
 2. Mit bedste tip drejer sig også om pauserne :) Jeg gør det sådan, at jeg sætter alarm/æggeur på fx. 45 min og så læser i den periode og derefter holder 10 mins pause, som også styres via alarm.

  Lyder tough måske, men så undgår man aaaalt for lange hyggepauser ;)
  Og så har jeg det princip, at jeg kun læser i den periode, der gælder for "almindelig arbejdsdag" (9-17 eller something), for ellers opfatter jeg ikke læsningen anyway.

  SvarSlet
 3. Wauw, hvor er den flot den kjole!

  Mit bedste tip er - slå internettet fra! Ellers ender man bare med at have Facebook og alt muligt andet åbent, og så tager det 5 gange så lang tid, som ellers :)

  SvarSlet
 4. masser af chokolade og ja start dagen med en løbetur hvor du tænker på andet end eksamen (og kan tillade at spise ekstra meget chokolade senere på dagen):)

  /Ditte
  Modekolibrien.dk

  SvarSlet
 5. Hej du. :D jeg faldt faktisk over din blog "ved et uheld" ..jeg forbandede maxi-kjolerne i min status på facebook. haha. og jeg ved ikke hvordan. Men så havnede jeg her. Jeg ville faktisk komplimentere dig. Hvor er det fantastisk at der endelig er en blogger med FORMER! ååååh ja. Nu har jeg ikke dårlig samvittighed mere. :D Du ser SÅ flot ud ..endelig en der ser ud som os andre. Props til dig! jeg vil følge med fra nu af :D

  SvarSlet
 6. Den er så fin den kjole!!

  Vh Michelle

  http://so-this-season.blogspot.com/

  SvarSlet
 7. Tak for tips de damer :)

  Marie: Tusind tak skal du have. Åh, du må ikke have dårlig smavittighed! Jeg har forresten haft maxier på flere gange, du kan finde billeder af det her på bloggen ;)

  Michelle: Ja den er! :)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.