fredag den 2. juli 2010

Piget + Gratis fragt hos ELF

Jeg kunne af en eller anden grund ikke stå for de lyserøde sko fra H&M, og da de var sat ned til 20kr, så var der ikke engang noget at tænke over. Æsken (som har fået bånd om) er fra Søstrene Grene og kostede 34kr. Den plus noget indhold er en gave er til min veninde ,der er kommet hjem fra Australien, det er ikke noget dyrt eller fancy, men derfor må det da godt se fint ud. Jeg synes æsken er ret meget hende.  

Og så har ELF gratis fragt med koden FB50THOUSANDEU, hvis man køber for £10, og der er desuden en gave med. Jeg overvejer lige, om jeg skal have noget.1 kommentar:

  1. Heh - hvor pudsigt. Har netop lavet et indlæg om Elfs nye neglelakker, så det er jo perfekt med gratis fragt. Tak for info og god weekend :)

    /Maria

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.