fredag den 9. juli 2010

Tilbage igen

Åh så jeg "hjemme" i Kbh igen. Jeg har haft travlt og bagefter slappet rigtig meget af. I mandags tog kæresten og jeg i mine forældres sommerhus, hvor vi hyggede med mine forældre. Det har været sååå dejligt og sååå afslappende, vi har grillet, badet , gået ture, spillet kort og spist masser af lækker mad. Og så er jeg blevet stukket af nogle onde myg for, sådan nogle er der helt utrolig mange på den ø, hvor sommerhuset ligger, så det er lidt rart at være tilbage  i byen igen. Nu skal jeg så bare læse en masse mails og endnu flere indlæg. Jeg håber I har haft en god uge. 

3 kommentarer:

 1. Mmmm, det ser luxlæks ud!
  Håber, du er kommet godt hjem og at chili har overlevet sin udflugt??
  /xxx Nete

  SvarSlet
 2. sikke et skønt sommerbillede!

  SvarSlet
 3. Ms Confashion: Det var super lækkert. Chilien var faktsk ikke med, den var alene hjemme ;)

  Line: tak, det var lige så skønt :)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.