onsdag den 14. juli 2010

Spontan picnic

Egentlig skulle Solsikken og jeg bare mødes til en tur og en is, men så var hun sent hjemme fraa arbejde, så vi besluttede os for at lave mad sammen. Vi endte så med at købe noget salat og kyllingespyd hos det grønne hjørne på runddelen og så smutte i fælledparken i stedet. Sådan en potion med tre salater og og to spyd er altså rigeligt til to personer - specielt når man også skal have is bagefter ;) Hvilket vi jo selvfølgelig skulle. Jeg kan helt klart anbefale peanut/karamel/choco'en hos Paradis Is, den er så yum! Nu er jeg bare klar til en aften på sofaen, jeg er mæt og træt. Jeg har forresten min nye nederdel på, men billedet blev lidt grynet desværre.

1 kommentar:

  1. Mmm, maden ser lækker ud og det lyder, som om i havde en rigtig hyggelig aften !
    det er en rigtig fin blog du har, som jeg meget gerne vil følge ! tag et smut forbi min blog og se om den er noget for dig, og om du evt. ville følge den (for det ville være dejligt!)

    Frejawewerfashion.blogspot.com

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.