mandag den 19. juli 2010

Nye sager og mere udsalg

Hmm, jeg er vist kommet ud af træning med at blogge! Sikke en dårlig vane, jeg har endda flere indlæg som, jeg ville have skrevet, men det bør jo ikke være noget, man skal tage sig sammen til... Det bliver altså ikke bedre de næste 8 dage, for i morgen tager kæresten og jeg til Berlin, så der får jeg ikke blogget. Til gengæld skal jeg til Berlin! :) Men jeg vil da lige se om, jeg ikke lave de indlæg, jeg har oppe i hovedet.

Og så til det jeg faktisk ville med dette indlæg, nemlig at H&M har fået nyheder i deres webbutik. Jeg er selv ret vild med sandalerne, dem vil jeg kigge efter! Det er flere efterårssager derinde, en del af det er meget basisting. Desuden er der flere ting ind under udsalg og min H&M-fornemmelse siger mig at der måske kommer mere...

Billeder fra shop.hm.com

4 kommentarer:

 1. jeg har selv købt de sorte sandaler i Bruuns galleri for en halv måned siden :) de er super lækre

  SvarSlet
 2. Æhj, jeg har slet ikke set dem i butikkerne... Nå, det kan være jeg kan finde dem i Berlin. Tak for anmeldelse :)

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. Sandalerne var hurtigt udsolgt i butikkerne. Jeg har kun set et par stykker i grøn tilbage i H&M ved Lille Torv. Ha' en dejlig Berlin-tur - jeg er SLET ikke midsundelig ;)
  Kh Lene

  SvarSlet
 4. Øj, det kan godt være at den nederste frakke er en tydelig kopi, men den er lækker!! <3

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.