tirsdag den 20. juli 2010

Taske og rabatkode hos ASOS

Jeg er ret betaget er denne fine gule taske fra ASOS. På den ene side er den dejlig sommerlig, men jeg kan også sagtens se den om vinteren som et ekstra pift i al det sorte. Den er endda at finde under udsalg til £27 pund, og for at det ikke skal være løgn har ASOS 10% rabat på udsalgsvarerne (og de andre?) med koden ASOSTREATS, som dog kun kan bruges én gang. Jeg tager dog til Berlin om nogle timer, så den bliver ikke min denne gang, men jeg skal jo nok også finde nogle godter dernede ;)


Billeder fra asos.com

2 kommentarer:

 1. Uha, hvor er den dog fin! :)

  -Julie'Kristine
  http://theworldofjuliekristine.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. Fed blog! Især cool header:)

  Tjek min ud hvis du lyster ;D

  /Aida

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.