fredag den 27. august 2010

Armbåndet

I oktobers da jeg stod i Forever21 i New York, kiggede jeg på begge af nedenstående armbånd. Jeg ville egentlig have haft det øverste, men da jeg ikke fik købt det i første omgang, og det efterfølgende var udsolgt, jeg endte med at købe det andet, som jeg også synes er rigtig fint. Nu er jeg jo ikke sikker på, at det øverste armbånd er helt magen til det, jeg så i Forever21, for dette er faktisk fra Boohoo og kan købes for £10. Ikke at jeg har tænkt mig at købe det, nu hvor jeg har det andet, men det er en anbefaling, for jeg er rigtig glad for mit, hvilket også minder mig om, at jeg skal bruge det mere. Du finder det her.

Billeder fra boohoo.com - privat

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.