fredag den 27. august 2010

I god tid

I år vil jeg altså være i god tid med at finde en hue. Jeg plejer altid først komme i tanke om det, når det bliver koldt, og så kan jeg bare ikke finde nogen, hvilket betyder jeg ender med min gamle lilla, som jeg har haft i 4-5 år, og som jeg er lidt træt af. Indtil videre er jeg kommet frem til, at jeg godt kunne tænke mig en rød hue. Specielt synes jeg at den røde fra Topshop (nederst til venstre) er rigtig fin, men jeg tror, det er sådan noget, jeg bliver nødt til at prøve i fysisk butik, for jeg ved faktsik ikke helt, om det klæder mig. Ellers overvejer jeg næsten at springe ud i en (fake)pelshue, selvom det kræver lidt mod fra min side, det kunne ellers være sjovt. Sidst men ikke mindst er jeg blevet lidt lun på filthatten, men jeg er til dels bkymret for om det bliver for sort (min frakke er også sort, og det samme er mine støvler), og dels tror jeg også det bliver for koldt, og jeg får så ondt i ørerne når de bliver kolde. En ting er sikkert, jeg skal have fundet en hue, inden vi nærmer os frostgrader.

Pelshue fra Topshop £20 - Rød hue fra H&M 49,95kr - Rød barret fra Topshop £8 -Filthat fra Dorothy Perkins £18


Billeder fra topshop.com - shop.hm.com - dorothyperkins.com

4 kommentarer:

 1. Du har helt ret, jeg plejer også at udskyde det for længe.. men de er også ret dyre når det er sæson for dem og så bliver de sat helt vildt meget ned efter vinter, og så ærgrer man sig over at man ikke lige fik købt en ved juleudsalget.. :)
  Den røde med blomster er supersød, hvis man har en plain sort frakke eller lignende :)

  Jeg har i øvrigt lige lavet indlæg om en giveaway på min blog, kig forbi hvis du vil se nærmere :)

  /Mia M
  www.life-lust-loveliness.blogspot.com

  SvarSlet
 2. MiaMaria: Måske er jeg også bare rigtig dårlig til at finde nogle jeg kan lide. Den er jo heller ikke så dyr den hue, jeg skal ihvertfald lige lure om min H&M har den. Lyder spændende med giveaway'en.

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. Jeg synes altid at H&M har nogle gode huer, og så er det jo somregel altid billigt. Jeg skal ihvertfald også snart ud at lede efter en, jeg synes de sidste par dage har været kolde for ørene, når jeg er gået hjemmefra til bussen.

  SvarSlet
 4. Emilie: Min gamle hue er også fra H&M, og jeg skal helt sikkrt kigge der. Og ja, det er blevet lidt køligt allerede.

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.