torsdag den 26. august 2010

Asos rabatkode

Jeg spottede lige, at ASOS har 15% rabat på deres egne vare med koden AWSTYLE15. Ja, det er som sagt kun på deres egne ting, og altså ikke andre mærker, men det gælder tilgengæld også deres (egne) udsalgsvarer. Det var jo heldigt, for jeg har luret på nedensående taske, der er sat ned £34(28,9 efter rabat),  så nu sparer jeg lige ca en halvtreller mere. Desuden overvejer jeg halvt fjerkappen, der er sat ned til £12 (10,2 efter rabat), jeg er bare bange for, at jeg aldrig får den brugt - på den anden side er den virkelig fin og koster ca 90kr, så det er jo ikke det vilde. Find de mange varer med rabat her


Billeder fra asos.com

8 kommentarer:

 1. Mange gange tak for tippet. Så skal der vist shoppes Asos stuff igen.

  Poremily.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Ved du hvor lang tid den gælder?

  SvarSlet
 3. Emilie: Så lidt, og ja der skal ;)

  Jeanett: Hov det glemte jeg, til d. 31. august

  - Vibeke

  SvarSlet
 4. Hej Vibeke,

  JEg har endnu ikke kastet mig ud i at handle hos ASOS. Er det ok ift. fragt og retur? Tænker at det må være dyrt hvis man skal sende varer retur til England?

  Super blog

  /Emilie

  SvarSlet
 5. Emilie: altså selve leveringen koster 25kr, så det er jo dejligt billigt. Jeg har ikke prøvet at sende noget retur til ASOS, men jeg har sendt noget tilbage til Topshop, og det kostede 83kr for et maxibrev, hvilket jeg synes er for voldsomt (nu var der fejl på, så Topshop betalte). Jeg tror bedre, det kan betale sig at sælge det videre, hvis det var.

  - Vibeke

  SvarSlet
 6. Hej kan du linke til tasken, kan ikke finde den.

  SvarSlet
 7. Jo, jeg har også købt den nu ;) Den er her

  - Vibeke

  SvarSlet
 8. fedt, tak. har også købt den.

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.