torsdag den 26. august 2010

Sheepskin-jakke hos H&M

Hos H&M's webbutik kan man nu få en version af  pilotjakken i en fake udgave til 249kr. Jeg skal ikke kunne sige noget om kvaliteten, men det er da en billig måde at prøve en trend, og når man tænker på at Topshop tager 60-80 pund for en fake udgave, så er denne jo noget mere tilgengælig. HUSK også at du kan få 25% rabat på en enkelt vare med rabatkoden 8876


Billeder fra shop.hm.com

8 kommentarer:

 1. Umiddelbart ser den da fin ud af en fake at være.

  I øvrigt går jeg helt ind for det der med at købe billigt, når det blot handler om en vare der er på mode nu og her. Klassiske ting og basisting er det eneste, jeg med glæde kaster en del penge efter.

  SvarSlet
 2. Super super super...er glad for jeg lige tjekkkede din blog idag. nåede liiige at få den bestilt, den er udsolgt nu. =)

  SvarSlet
 3. Kira: Ja, det er altså surt at bruge mange penge på noget, man måske er træt af om et år.

  Tine: Hold da op, det er da gået stærkt, den var i alle str, da jeg så den. Godt du fik den :)

  - Vibeke

  SvarSlet
 4. Vibeke: Hov, ups...den er ikke udsolgt alligevel. Tog lige fejl af dén og en i ægte skind der lignede til forveksling.. my bad =)
  Men jeg kunne ikke lige få rabatkoden til at virke..

  SvarSlet
 5. Tine: Synes også det lød lidt vildt. Jeg tjekkede lige koden og den virkede for mig.

  - Vibeke

  SvarSlet
 6. Jeg er også lige kommet til at bestille den - turde altså ikke vente til senere - jeg synes ´nemlig også den ser fin ud, og jeg ejer ingne læderjakke overhovedet , sååh . haps!

  SvarSlet
 7. Vibeke: ja, hehe. godt nok er den lækker, meeen det ville have været lidt hurtigt.

  SvarSlet
 8. Jeg bliver nok nødt til at bruge lidt penge på den lækre jakke!
  Fedt at den ikke koster alverdens!

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.