fredag den 20. august 2010

Det sidste udsalg...

Jeg skulle selvfølgelig lige presse det sidste ud af H&Ms udsalg, specielt når der var 2 for 1 på accessories. Hvilket endte i to sæt gennemsigtige armbånd, som jeg har kigget på i 100 år men aldrig taget mig sammen til at købe, og nu var der to sæt for ti, haps! Bæltet tror jeg bliver fint til efteråret, og halskæden snuppede jeg fordi, der jo var to for en, så dem gav jeg samlet 20kr for. Jeg synes halskæden er sjov, men jeg må indrømme jeg aldrig kunne drømme om at give 150kr for den (så er 10kr mere fornuftigt). Andre der har gjort et godt udsalgskup?


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.