tirsdag den 24. august 2010

Ikke en nyhed - men stadig fin

Jeg har kigget en del gange på "fjer"nederdelen fra Rare Fashion, som man også har kunne finde på Topshops hjemmeside. Og selvom den ikke er en nyhed, synes jeg stadig, den er rigtig fin. Og så er den faktsik på udsagl hos Rare! Til £20 (mod 59 før), og man kan få de fleste størrelser i alle farver. Den dårlige nyhed er, at porto er £10, hvilket jeg synes er lidt pebret, men lige nu er der 20% rabat på udsalgsvarerne med koden SALE20, og så ender nederdelen kun på £26 inkl forsendelse. Så nu overvejer rigtigt om jeg skal have den.  Men der jo selvfølgelig en million ting jeg gerne vil have...Billeder fra rarefashion.co.uk

9 kommentarer:

 1. Hvilken str. bruger du?

  Jeg har købt den fra Topshop i navy. Den er vildt fin, men jeg er bange for, jeg ikke rigtig får den brugt.

  Har brugt den én gang.

  SvarSlet
 2. Den er rigtig fin og altid bedre med tilbud :D

  SvarSlet
 3. Du må sige til, hvis du er interesseret. Så kan vi godt finde ud af noget (og så kan du spare endnu flere penge :-)!)

  SvarSlet
 4. Lousie: Hov undskyld, jeg havde overset kommentarene på dette indlæg. Jeg tror ikke lige det skulle være den navy hvis det var, men jeg står nok også over denne gang. Men tusind tak for tilbuddet :)

  Michelle: alt bliver lidt bedre med tilbud ;)

  - Vibeke

  SvarSlet
 5. De er virkelig fine pudderfarvet og den grå er rigtig fine, det kunne godt være det lige skulle overvejes.

  Simone
  http://simonehwga.blogspot.com/

  SvarSlet
 6. Hej, tak for et rigtigt godt tip! Jeg overvejer nu at bestille en. Jeg kendte ikke siden (Rare Fashion) i forvejen, så vil lige høre, om du evt. har handlet der før, og om det i så fald var uproblematisk? Jeg er lidt af en bangebuks, når det kommer til nethandel med ukendte sider nemlig ;-) Rigtigt fin blog, du har i øvrigt! Jeg har lige opdaget den, og har nu gemt linket, så jeg altid kan finde tilbage :-)

  SvarSlet
 7. Ps: Hvis du endte med at købe en selv, kan jeg måske lokke dig til at fortælle lidt om størrelsen også? :-)

  SvarSlet
 8. Lotte: jeg købte den ikke selv, og har ikke handlet der før, men jeg ville ikke være bekymret for at handle der. Jeg betragter det som en butik lige som topshop og miss selfridge, hvor jeg har handlet flere gange. Ellers har jeg også set den hos ASOS, mener jeg. De er ihvertfald også helt i orden :) Jeg håber det kan bruge det til noget. Og velkommen til!

  - Vibeke

  SvarSlet
 9. Mange tak for svar - det var bestemt en hjælp:-)

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.