tirsdag den 21. september 2010

Abstinenser

Uh, jeg har mange abstinenster lige nu. For det første kunne jeg godt lige spise noget kage, er super lækkersulten, desværre er nedenstående billede fra sidste uge og det hele er spist. Jeg kunne jo bage noget nyt, men det er jeg åbenbart for doven til. På den anden side er det jo sundere at lade være. Hehe, dovenskab må være det nye sundheds-tip.

Min anden abstinens er butikker. Jeg var lige et kvarter i en rigtig H&M, og hvor var der kommet mange lækre ting, jeg havde desværre ikke tid til at lure ordentlig, det kunne jeg ellers så godt, det er altså hyggeligt at kigge butikker.På den anden side bliver man jo ikke lokket så meget når man ikke kigger, jeg nåede ihvertfald at se masser af ting, der godt kunne komme med hjem. Det kan være jeg kan nå at liste ned i byen i morgen efter uni.

Den sidste abstinens er New York, jeg kunne sååå godt bruge en tur over til the Big Apple, og jeg er slet ikke misundelig på min søster, svorger og nevø der er derovrelige nu - bare det var mig. Det kommer nok ikke til at ske igen lige med det samme, i det mindste skal jeg til Berlin i november med veninderne, det bliver nok også sjovt.     


4 kommentarer:

 1. hej vibeke, har lige kigget lidt tilbage i din blog, og kom til at tænke på - går du med briller? ved om spørgsmålet er lidt freaket og malplaceret, men du behøver selvfølgelig ikke at svare. :)

  x matinxmidixsoir.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Hehe, ja, det gør jeg. Har vist brugt briller i knap 2år. Hvorfor? :)

  -Vibeke

  SvarSlet
 3. Sikke mange abstinenser! Du har vækket min chokoladeappetit :(

  SvarSlet
 4. Janne: hehe, ja det er noget værre noget ;)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.