torsdag den 23. september 2010

Trøsteshopping - fordi det virker!

Jeg er lige hoppet fra et styk sygdom og over i den anden, hvor heldig kan man være? Jeg var et smut til lægen, hvilket heller ikke var fuld af sjov, så bagefter trøsteshoppede jeg denne kjole fra H&M til 99kr. Jeg prøvede den også i sort, men den virkede bare forkert. Trøsteshoppingen hjalp lidt - ikke at man skal shoppe sine problemer væk, det virker ikke, men det hjælper altså, når man bare har en dårlig dag. Jeg må se, om jeg ikke kan vise den på senere, når smerterne forhåbentlig er væk.

Billede fra shop.hm.com

3 kommentarer:

 1. ej hvor ærgeligt for dig med al den sygdom. håber det snart er overstået

  SvarSlet
 2. Rigtig fin kjole! :)

  God bedring til dig - det er da noget værre noget!

  SvarSlet
 3. Tak skal I have begge to :)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.