mandag den 13. september 2010

Hey...

Jeg kom til enten at glemme mit mobile bredbånd hjemme hos mine forældre, eller også har jeg tabt det, det var ihvertfald ikke med, da jeg sad i toget mod Marielyst i lørdags, og derfor blev det ikke til noget blogging. På trods af det var det en rigtig hyggelig weekend. Jeg var bare helt flad, da jeg kom hjem. I dag har det bare været mandag, jeg hundefrøs  da jeg ventede på bussen i morges. Efter jeg kom hjem fra arbejde begyndte jeg at blive lidt sløj, og nu har så jeg feber, jeg håber, jeg er frisk i morgen. Selvfølgelig lå der også en pakkesddel i postkassen. Postbuddet havde forsøgt at aflevere min fine jakke fra ASOS. Øv, jeg tænkte nok den kom i dag, nu glæder jeg mig bare til at hente den i morgen.   

3 kommentarer:

 1. Marielyst?!
  Bum bum, det er da noget af en tur - og så når man tror, man er der, så skal man skifte til bus :)

  Og mht. pakker, har du ikke sådan en flex-ordning (eller hvad det nu hedder) hvor du kan få dem til at lægge pakken i noget skur/garage-værk?

  SvarSlet
 2. Det var en anderledes jakke! But I like it :)

  SvarSlet
 3. Line: jeg blev heldivis kørt til og Nykøbing. Jeg bor i lejlighed så der er ikke lige noget skur, og posthuset ligger lige ved siden af, så det går heldivis ;)

  Janne: ja, den er lidt anderledes, jeg må se om jeg ikke få den vist på bloggen.

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.