lørdag den 11. september 2010

I går: i uniformen

Sort kjole, bælte i taljen og en cardigan er nemlig min uniform. Jeg mener, jeg har skrevet om det før, nogle gange synes jeg, det er ret kedeligt at have en uniform på den måde, for det er bare så nemt,. man glemmer at prøve nye ting, og det bliver jo lidt ensformigt. På den anden side så er det så dejligt nemt, og gør det meget nemmere at vælge tøj, man slipper for tøjkrisen, når man altså ikke lige krise over uniformen. Jeg tror også de fleste mennesker har en uniform.

Billedet er blevet noget mørkt, men sådan bliver det altså, når man tager det om aftenen med selvudløseren på mobilkameraet. Priserne er forresten jo det jeg har betalt for det, og en del stor del har jeg ikke betalt fuld pris for. Nå ja, og jeg har ret mange sorte strømpebukser, det bliver man vist nødt til, når man som jeg ofte går i kjole.

Gårsdagens pris = 368,95kr [Kjole (H&M) 129kr. Cardigan (H&M) 40kr. Bælte (H&M) 10kr. Strømpebukser (H&M) 29,95kr. Armbånd (arvet). Støvler (French Connection på Ebay) 160kr ] 2 kommentarer:

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.