lørdag den 4. september 2010

Hygge

I dag er så meget en sofadag for mit vedkommende, jeg har simpelthen for ondt til andet. Lidt ærgeligt for jeg har ellers trang til at rydde op, heldigvis nåede jeg en del i går. Og så er det jo heller ikke slemt at sidde i sofaen og se Projekt Runway og spise lækker frugtsalat. Sidstnævnte har jeg haft lyst til i flere dage, så jeg lavede en kæmpe portion med æble, pære, nektarin, blomme og lidt balsamico og vanillesukker, det var lige så godt, som jeg havde fantaseret om. Projekt Runway var også godt, jeg så afsnit 4 og 5 fra sæson 8, og det var drama, drama, drama - lige hvad jeg havde brug for.

2 kommentarer:

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.