tirsdag den 7. september 2010

I går: Asymmetrisk kjole og Zara ballerinaer

I går havde jeg en af mine yndlingskjoler, nemlig den asymmetriske fra H&M. Det var også en lidt lang dag i går, jeg var på arbejde for første gang efter sommerferien, og halvdelen af dagen lavede jeg næsten ingenting, hvilket faktisk også kan være hårdt, jeg var ihvertfald helt smadret, da jeg kom hjem, men jeg skal nok ikke klage for meget...

Jeg har besluttet mig for at blive bedre til at huske at tage dagens, jeg har det nemlig med at glemme det, og det synes jeg egentlig er lidt ærgerligt, for jeg kan godt lide at se andres. Jeg har desuden tænkt mig at skrive pris på, det er jo discountliv-delen i Discountliv & Luksusdrømme, og så synes jeg også det er lidt sjovt at se, hvor meget eller hvor lidt det beløber sig til. Jeg har dog tænkt mig at udelade min hverdagstaske samt mit armbånd, som jeg altid har på, da det jo er det samme hver dag. Ellers er tasken den nye fra Asos og den kostede 290kr.

Dagens pris = 568,95kr [Kjole (H&M) 199kr. Strømpebukser (H&M) 29,95kr. Halskæde (Forever21) ca 80kr. Sko (Zara) 200kr. Jakke (H&M)  60kr] 
 
 

7 kommentarer:

 1. Hvor den bare klæder dig den asymmetriske kjole, gid jeg kunne style ligeså smukt som dig ;)

  SvarSlet
 2. Rigtig flot taske og kjolen er bare så fin :)

  :)
  http://so-this-season.blogspot.com/

  SvarSlet
 3. Michelle #1 Tak, jeg er virkelig også glad for den :) Jeg synes egentlig den er ret nem at style, fordi den i forvejen er anderledes.

  Michelle #2 Åh ja, det snyes jeg jo også :)

  - Vibeke

  SvarSlet
 4. Gud, hvor er du læks, Vibeke. Dejligt med Dagens. Og skønt med Dagens MED pris! Du forstår virkelig at holde en skarp vinkel - det kan jeg godt lide!

  Din kjole, er den ny? Den ligner noget, jeg går og kigger efter...

  Mvh
  Mette

  SvarSlet
 5. Vil også gerne vide om kjolen er ny og hvilken linie den er fra? :)

  SvarSlet
 6. Dejligt med dagens, jeg burde følge dit eksempel, men mit nuværende kamera driller og tager dårlige billeder :(

  Men fint det hele, sko, taske, halskæde, kjole, jakke og så er det altså lidt sjovt på de dage hvor jeg glatter mit hår sidder det fuldstændigt som dit - farve, frisure, længde, ret deja-vu agtigt! :D

  SvarSlet
 7. Kjolen er fra Trend og er ca et år gammel nu, desværre, men det er jo sket før at den samme style kommer igen... Ellers synes jeg har set noget lignende fra weekday.

  Mette: Mange tak skal du have - for begge dele :)

  Guapizimo: Øv med kameraet, jeg synes også det bliver noget pænere, når jeg får kæresten til at tage dem med, end når jeg står med selvudløser. Hvor sjovt med håret, mit ser sådan ud af sig selv ;)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.