tirsdag den 7. september 2010

Wtf / Forfulgt af udsalg

Jeg har før skrevet om, at jeg føler mig forfulgt af udsalg, og nu er det altså sket igen. I morges da jeg skrev indlægget om rabatkoden til Asos, kostede jakken £75, med rabatten ville den komme ned på £60, og jeg var meget fristet, nu opdager jeg så ved et tilfælde, at Asos har sat en masse af deres outletvarer ned, og nu koster jakke kun £48! Wtf, rabatkoden kan ikke bruges længere, men jakken blev jo også lige £12 billigere end før. Nu har jeg smidt den i kurven, så må vi lige se om den bliver købt. Det er nu ikke det værste at være forfulgt at udsalg ;) 

3 kommentarer:

 1. Kan du ikke sende den gode udsalgskarma min vej? ;) Synes oftest at jeg køber tingene før de bliver nedsat.. Haha.

  SvarSlet
 2. Arrgh, håber du købte den til dén pris! Den er jo super fin! ;-D

  Hugs fra
  A Shopaholic is loose

  http://ashopaholicisloose.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Chaos: Det er på vej ;)

  Shopaholic: Hehe, det gjorde jeg :)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.