onsdag den 8. september 2010

På ønskelisten

Jeg kunne egentlig godt tænke mig et par lyse stiletter i stil med nedenstående (som er i læder fra Boohoo), det er ikke noget der findes i min garderobe allerede, og jeg synes, det er super fint til bare ben, men jeg kunne også finde på at bruge dem med sorte strømpebukser i. Måske ville det være bedre med noget med nogle remme over? De sidder jo bedre fast. Jagten er ihvertfald sat i gang nu, det er dog ikke noget, jeg har travlt med, jeg har nemlig ikke flere shoppepenge at gøre godt med, for kl halv to i nat kom der en mail fra ASOS, om at de havde sendt min bestilling afsted. Den indeholder selvfølgelig den fine læderjakke. Ih, hvor jeg glæder mig til at modtage den.

Billede fra boohoo.com

2 kommentarer:

  1. de er også super søde :)

    SvarSlet
  2. Rigtig fine sko, og da ikke galt hva :) så er det nemt at blive fristet ;)

    //Ditte

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.