torsdag den 16. september 2010

Nye godter hos H&M

Uh, hvor der kommet mange fine nyheder i H&M's webbutik. Den smukke kjole i midten, har jeg (og alle andre) blogget om før, jeg er stadig vild med den, den koster 249kr, det samme koster kjolen med "læder"lommerne, som jeg også synes er rigtig fed. Den grønlige kjole koster kun 99kr og fåes i fire farver samt med et blomstret print. Den skal jeg lige have kigget nærmere på, tror jeg. Blondekjolen er også en af de billige, den koster 129kr - dejlig fin og enkel. Armbåndet har jeg luret lidt på i sort, men det er nu også meget fint i en lys udgave, det koster 69,95kr. Skoene koster 299kr, tørklædet 69,95kr og halskæden 39,95kr. Der er selvfølgelig flere nyheder på deres side.

Billeder fra shop.hm.com

4 kommentarer:

 1. Sikke et farligt indlæg! Jeg gad godt eje kjolen med læderlommer, den lyserøde kjole, tørklædet, den sorte kjole og halskæden!! :)

  SvarSlet
 2. Jeg har også luret på skoene, de måtte meget gerne komme og bo ved mig ;)

  SvarSlet
 3. Yndige ting! Men jeg synes nu, at blondekjolen er ved at være temmelig old news :) Dem ser man så mange af, og har gjort det længe!

  SvarSlet
 4. Pernille: ja, jeg venter også på H&M kommer med en præmie til mig ;)

  Stine: De er også fede!

  Janne: Ja, men der er ikke kommet en ind i mit klædeskab endnu ;)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.