søndag den 5. september 2010

Søndagsbagning

Jeg har brugt lidt af dagen på at bage kanelsnegle. Det er så hyggeligt at bage, men det er endnu mere hyggeligt at spise kanelsnegle til filmaften med studiekammeraterne, hvilket er lige det jeg skal i aften. Jeg har blogget om kanelsneglene før, men nu får I lige opskriften, dette er til ca 20 medium størrelse snegle:

Dej
50g smør
1 dl mælk
25g gær
1 æg
5 dl mel
1 spsk sukker
1/2 tsk salt

Fyld
60g smør
4-5 spsk brun farin
1 tsk kanel (med top)
2 tsk vanillesukker (min hemmelig ingrediens)

Smelt smøret, hæld mælk i og smulr gæren i blandingen. Rør ægget i. Bland mel sukker og salt og hæld væsken over. Ælt. Bland ingredienser til fyldet. Rul dejen ud til ca 30cm x 20cm. Kom fyldet på og rul dejen sammen. Skær rullen ud i 20 stykker. Put sneglene på bagepladen og mas dem flade. Husk at der skal være god plads mellem hver da de hæver. Lad dem hæve i 10min. Bag i 10-12 min på 220*C i forvarmet ovn.


3 kommentarer:

 1. Uhm lækkert, lækkert!! Søde sager er bandlyst her pt. kanelsnegle er ellers altid noget jeg lige kunne spise :)

  SvarSlet
 2. Mums!! jeg har selv bagt gulerodskage denne weekend, men det er vist bandlyst at vise på bloggen ;-)

  /Chau

  SvarSlet
 3. Guapizimo: Det kunne mine studiekammerater også ;)

  Chau: Uhm, gulerodskage er ellers også lækkert!

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.