torsdag den 14. oktober 2010

At klippe pandehåret selv

Man skulle tro at resultatet af at klippe sit eget pandehår kunne ses på det øverste billede, men nej. Selvom jeg egentlig var rigtig glad for at blive kilppet på frisørskolen ofr to uger siden, opdagede jeg efter mit hår var faldet lidt på plads, at det slet var ikke særlig lige. Sikkert fordi jeg ville har klippet lidt mere af end frisøreleven, hvilket jo stadig ikke er i orden, men til 50kr gik det, og jeg går jo med briller, så det kunne ikke rigtig ses. Men nu var det også blevet for langt, og selvom mange frisører klipper pandehår for 30-50kr ,så ville det blive dyrt i længden, når det skal være lidt langt fra start af. Derfor kastede jeg 70kr efter en saks i Føtex og klippede det selv, resultatet er det nederste billede, og jeg er virkelig tilfreds med det. Jeg var lidt nervøs, men fordi det var så langt, tænkte jeg at der var plads nok til, at jeg kunne klippe skævt og stadig få det rettet hos en frisør, hvis det gik galt. Men det gjorde det ikke - måske fordi jeg klippede meget lidt af gangen. Det tør jeg godt gøre en anden gang.

8 kommentarer:

 1. Vores frisør glatter det altid med glattejern så det er helt glat når der klippes...så er det nemmere at få lige ;-)

  SvarSlet
 2. Det er du altså kommet helt godt fra! :)

  SvarSlet
 3. Jeg klipper også mit pandehår selv, og jeg er også mere tilfreds med resultatet, end når en billig frisør gør det. Det er slet ikke så svært, det er bare træls at man får hår i øjnene :)

  SvarSlet
 4. det er du kommet rigtig godt fra :)

  SvarSlet
 5. Det er kun en god ide at glatte et pandehår, før det klippes, hvis kunden selv glatter sit pandehår hver dag, da det falder anderledes når det ikke glattes. Det bedste man kan gøre inden man klipper et pandehår, er at gøre som man gør til hverdag, så får man det bedste resultat:-)

  SvarSlet
 6. Usula: Frisøren havde også glattet det inden, det blev resultatet jo ikke bedre af.

  Fur H-T + Nora: Tak skal I have. Jeg er også godt tilfreds.

  Stine: hehe ja, jeg var også en lille smule bange for at klippe mine øjenvipper af ;)

  Cecilie: Hmm, måske var det derfor det blev så ujævnt? For jeg glatter ikke mit pandehår til daglig. Tak for tip, det var stort set også det, jeg gjorde.

  - Vibeke

  SvarSlet
 7. Hold da op, det har du klaret godt -det er rigtig godt ud! :-)

  http://louiseogfreja.blogspot.com/

  SvarSlet
 8. your blog helpful for me. your blog is very nice for me please keep it up.I like it
  Visit :- rigtig frisør


  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.