fredag den 15. oktober 2010

De nye støvler

Så kom posten da lige med at par nye støvler. Og de er rigtig fine, hurra. De er ikke så fotogene, synes jeg, men de er lige som, jeg havde forestillet mig, og hælen har en perfekt højde, hvor man godt kan gå langt i dem. Hvis jeg endelig skulle komme med noget negativt, så er det at lynlåsen på indersiden kun er til pynt, og der er en sort en på indersiden. Sådan noget, synes jeg, er lidt fjollet, men det ødelægger ikke støvlerne for mig.


11 kommentarer:

 1. Jeg synes faktiksk, at de er meget lækre på dine billeder end på Asos' billeder :)

  /June
  pixeleret.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. Øøøøv, hvor skulle jeg bare være sprunget på dem da jeg så dem første gang. Nu er de udsolgt :-(

  Håber du bliver glad for dem.

  SvarSlet
 3. June: Jeg kan egentlig godt følge dig

  Anonym: Øv, der dukker nok nogle andre fine op til en billig penge, jeg synes asos er rimelig gode til det. Og mange tak, det gør jeg helt sikkert.

  - Vibeke

  SvarSlet
 4. Hvor er de fine - jeg venter stadig på mine dukker op. Og er lidt spændt på om de passer, for jeg var i tvivl med størrelsen- Hvordan er de i størrelsen, synes du?

  SvarSlet
 5. Jeg tog en str 5, og de passer perfekt. Jeg er normalt en str 38 ½ (så skifter mellem 38 og 39), har før købt et par i str 6, og de var for store. Jeg håber, de kommer snart :)

  - Vibeke

  SvarSlet
 6. Hov, det var nogle andre sko, men også hos asos.

  - Vibeke

  SvarSlet
 7. Tak for info - måske har jeg været lige frisk nok, så - jeg bruger str 40/41 og tog en 8´er. Nå, det må tiden vise. En sok er jo også godt at have plads til i kulden:-)

  SvarSlet
 8. Hej Vibeke
  Tak for tippet med de støvler. Jeg valgte at købe dem efter at du gav tippet om, at de var nedsatte. Jeg har lige fået dem ind af døren i dag, og hvor er de bare fede! Jeg glæder mig rigtig meget til at bruge dem. Tak skal du ha' :)

  SvarSlet
 9. Anonym: Tak for din kommentar, det er lige netop derfor jeg blogger. For at dele de fine ting til få penge :) Og ja, de er super fede, og gode at gå i, jeg har allerede brugt mine en del.

  - Vibeke

  SvarSlet
 10. Ej ved I om der er flere tilbage? og hvad var prisen? De er jo SÅ fantastiske.

  SvarSlet
 11. Anne: jeg tror desværre, de er helt udsolgt, men hvis jeg ser dem, skriver jeg det her :)

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.