søndag den 17. oktober 2010

Med talje!

Uh, en lækker læderjakke med bælte i taljen! Det kunne jeg virkelig godt tænke mig. Jeg er helt klart mest til ting, der sidder i taljen, og specielt med læderjakker synes jeg ofte, jeg ser lidt firkantet ud, så sådan et bælte til lige at markere ville være fint. Samtidig er den jo ret rå og bikeragtigt som en klassisk læderjakke. Men der jo lige det med prisen. Jakken er nemlig fra Manoush spottet på the Outnet til knap 2300kr. Det er jo egentlig ikke så voldsomt for en lækker læderjakke (og slet ikke når man tænker på, den er sat ned med 70%), men det er ikke penge, jeg lige har - ikke til en jakke til ihvertfald. Men hvis jeg fik pengene i hånden idag, var de sgu nok blevet brugt på denne fine sag.

Forresten læser jeg til eksamen for tiden, så det er derfor her lidt stille, sådan er det jo engang i mellem.  

Billede fra theoutnet.com

2 kommentarer:

  1. Den er godt nok lækker! Men jeg har desværre heller ikke lige 2300 liggende til sådan en sag desværre :(

    SvarSlet
  2. Rikke:Ja, den er jo. Tror også den trækker ekstra meget, fordi pengene egentlig står på kontoen, de skal bare gå til opsparing i stedet for ;)

    - Vibeke

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.