tirsdag den 19. oktober 2010

Lidt Topshop, snak og udsalgsnæse

Ih, hvor der den fin - denne kjole fra Topshop. Den er bare også lidt gennemsigtigt og lidt dyr (£90).  Jeg har ellers en kæmpe shoppetrang  - her mens jeg læser, men jeg har hverken pengene eller tiden, så det bliver en anden gang. Nu er der også kun en måned, til jeg skal til Berlin med tøserne, og der skal der helt sikkert shoppes, så det går vel. A pros pros shopping og følelser (og Topshop) så siger min udsalgsnæse mig, at Topshop snart får noget udsalg, det er dog kun en fornemmelse, men jeg vil da helt sikkert holde øje med deres webshop.

Billede fra topshop.com

5 kommentarer:

 1. Åh! Jeg håber, at du har ret :) Topshop udsalg holder ;)

  /June
  pixeleret.blogspot.com

  SvarSlet
 2. De lyder faktisk meget rigtigt med Topshop udsalget, og tit starter det på shoppen inden de når at sende nyhedsbrev ud, så måske man for alvor skulle begynde at holde øje ;)

  SvarSlet
 3. Jeg tjekkede lige, og sidste år havde de ihvertfald noget udsalg omkring d. 22 oktober, så det kunne da godt passe :)

  June: ja, de har nogle gode udsalg :)

  Guapizimo: Det er nemlig det, jeg har også skrevet om det før, jeg synes egenlig, det er fusket.

  Just another... + Louise: Ja den er fin, men den bliver desværre nok ikke sat ned :/

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.