onsdag den 20. oktober 2010

Grønne negle

Jeg fik fornyligt øje på denne fine grønne neglelak fra Maybelline. Jeg har to andre lakke fra Maybellines Forever strong og jeg er ret glad for dem. Til gengæld synes jeg 60kr er lidt voldsomt, hvilket har afholdt mig fra at købe den før, men jeg bestod min eksamen i dag, og så blev den min gave til mig selv. Farven er egentlig ret julegrøn, men jeg syne egenlig ikke, den er så julet igen. Min kæreste synes, den er lidt billeagtigt, det kan jeg godt følge. Der skal dog helt sikkert minimum to lag på, for den er ret transparent med et lag, og det er ikke pænt. Farven passer mest med de to nederste negle (og ja, mine negle er ikke så fine, jeg bliver vist aldrig "negle"blogger : / ).


3 kommentarer:

 1. Jeg viser mange neglelak's billeder - og jeg har heller ikke pæne negle, sådan er det jo bare, derfor kan det jo sagtens eksempelvis hjælpe nogen :-)
  Jeg synes den ser rigtig fin ud..

  michellesmodeslam.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Ved du hvad, dine negle er LANGT pænere end mine, så dem skal du ikke være ked af :)

  SvarSlet
 3. Tak skal I have begge to. De er jo egentlig ikke så slemme mere, tror bare det sidder lidt fast fra før i tiden, hvor de konstant flækkede, og jeg havde rigtig mange neglerødder. De knækker dog stadig hurtigt.

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.