søndag den 31. oktober 2010

Boligblog?

Om tre måneder flytter kæresten og jeg formentlig tilbage København, eller det gør vi, lejligheden er bare ikke købt endnu, men det bliver den, men om der går to måneder eller fire, ved jeg ikke, det er heller ikke rigtig noget, jeg stresser over på nuværende tidspunkt. Men vi flytter altså. Det bliver lidt mærkeligt ikke at skulle bo i Århus længere, på den anden side så savner jeg også bare København rigtig meget, så jeg glæder mig!

Af samme årsag vil der nok komme et par boligrelaterede indlæg det næste stykke tid, for selvom der lang fra skal købes masser af nye møbler (dem købte vi jo for 4½år siden), så kommer der nok til at være nogle ting, vi skal have. En af de ting vi kke skal købe er reoler, for vi har nemlig masser af stigereoler fra Ikea. Jeg ved godt mange synes, de er grimme, men jeg synes egentlig de er ret fine og enkle. Jeg overvejer dog nu at male hylderne efter at have set reolen fra Hay. Det er da en nem måde at friske reolen lidt op og få lidt farver ind uden det bliver for vildt. Det er også en hel del billigere end at købe reolen fra Hay. Nu må vi se om kæresten er med på det, det er jo også hans reoler.

Billeder fra designdelicatessen.dk - ikea.dk

3 kommentarer:

 1. Boligblog du løs!

  Det kunne ske man blev inspireret, er selv på boligjagt, dog i Odense (i første omgang).

  Det er sjovere at læse almindelige menneskers boligtanker, end i et boligmagasin.

  SvarSlet
 2. Det ser faktisk rigtig godt ud med farver på hylderne! Det er dog en vild prisforskel - så hvis kæresten giver dig lov, må du i gang med malerpenslen! ;)
  Det bliver spændende at følge med i flytteprojektet når den tid kommer!

  SvarSlet
 3. Sacha: hehe, det lyder godt, jeg er dog ikke den vilde indretningshaj, men det bliver nok lidt svært at undgå lidt blogging, når det fylder så meget. Held og lykke med boligjagten, er selv svineheldig og ved det bare et spørgmål om papirarbejde.

  Emma Lovise: Jeg skal helt sikkert ikke smide 7000kr efter nogen reol lige nu, men ikea-hylderne bliver nok malet ;)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.