lørdag den 2. oktober 2010

Dagens inkl pandehår!

Jeg fik aldrig rigtig lavet et ordentligt hårindlæg, men i torsdags blev jeg altså klippet, udover der røg meget af længderne, så røg det lange pandehår også til fordel for rigtigt pandehår, og jeg er SÅ glad for det. Jeg skal dog lige vænne mig til det, specielt efter bad og i blæsevejr. Sjovt nok ligner frisuren meget den, jeg havde som barn, før jeg lod pandehåret gro langt. I bedste Discountliv-stil blev jeg klippet på Frisørskolen på Århus Tech, og det kostede 50kr, det kan jeg helt sikkert anbefale! (Man skal dog have god tid)

I dag er gået med en mase småting, meget rart med sådan en stille lørdag, det havde jeg vist brug for. I aften skal jeg bage chokoladekage, for jeg har en masse æg, der skal bruges, og chokoladekage er vist den sjoveste måde at bruge dem. Så hvis du har en god opskrift, så smid den lige (der skal dog ikke noget fancy i, for jeg skal jo bage den i aften), ellers har jeg fundet en der lyder god.

Sidst men ikke mindst kommer dagens pris, jeg bliver så ærgelig over, jeg glemmer at få taget dem, specielt når jeg egentlig synes, at jeg ser fin ud, sådan bliver det vist bare nogle gange, men jeg huskede det da i dag.

Dagens pris = 418,85kr [Kjole (H&M) 59,95kr. Cardigan (Saint Tropez) 229kr. Bælte (H&M) 69,95kr. Strømpebukser (H&M) 29,95kr. Sko (Føtex) 30kr. Armbånd (arvet)]6 kommentarer:

 1. Ej hvor er skoene fede! Hvornår har du købt dem? :-)


  Frederikke
  http://thedifferencebetweenstyleandfashion.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. Det ser rigtig pænt ud til dig :-) Og så var det jo billigt :-)

  SvarSlet
 3. Frederikke: De er desværre ved at være to år gamle, så det er nok ikke muligt at få fat i dem mere.

  Lullumut: Tak :) og ja, det var det jo!

  - Vibeke

  SvarSlet
 4. Jeg kan rigtig godt lide det mønster der. Tribal-print for the win!

  http://edithinga.blogspot.com

  SvarSlet
 5. Emilie: ja, jeg er også ret vild med det :)

  - Vibeke

  SvarSlet
 6. Av, hvor er det fint. Jeg går også i tankerne om at at lave pandehår. Suk, hvem der dog var fri for sine krøller, så det ikke skulle glattes, hvis det var :D

  - Anne

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.