lørdag den 2. oktober 2010

Enkle ønsker

Disse tre sager måtte gerne komme hjem til mig med det samme. Jeg er vild med alle tre og også med dem sammen. Støvlerne er dem fra Asos, som jeg overvejer ganske meget (I må da snart blive trætte af dem, på den anden side er jeg ikke blevet det). Halskæden er også fra Asos og også på udsalg. Det er også en ret stor sten der er i. Den er er på en gang enkel og for meget. Den kan købes for £16. Kjolen er fra Topshop, og egentlig er jeg ikke så vild med sådan nogle top og nederdel i én, men det gælder ikke rigtig med denne, måske fordi det er holdt i samme farve? (og den farve er sort?). Jeg er ihvertfald ret vild med den, jeg har jo også en svaghed for sorte kjoler. Den koster forresten £70, hvis den havde været lidt biliigere, var den nok købt. Hvad sker der egentlig for at Topshop stort set aldrig har rabatkoder? De kunne godt lærer lidt af Asos...

Billeder fra asos.com - topshop.com

6 kommentarer:

 1. Jeg mener, du altid kan benytte dig af en studierabatkode (hedder de NUS?). Det gjorde jeg i hvert fald sidst, jeg bestilte fra Topshop, hvor jeg så fik 10%, hvilket i virkeligheden betød fri shipping plus lidt ekstra rabat. Prøv at søg på nettet, kan nemlig ikke huske koden. Man ja, Topshop er lidt nærige med de mere fede koder (læs: 15-20%).

  /Maria

  SvarSlet
 2. Hehe tak for tip, det gør jeg også altid, men det er jo egentlig fusk, og ja, fede koder vrimler det ikke med...

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. Hep med Topshop. Men de gør det vel ikke, fordi det går fint med salget allerede? Jeg synes også sjældent, at de fede ting kommer på udsalg hos dem.

  Gode ønsker iøvrigt. Dem kan jeg godt bakke op om!

  Mvh
  Mette

  SvarSlet
 4. Nogle virkelig fine ting! og er ikke træt at støvlerne :D

  :)
  http://so-this-season.blogspot.com/

  SvarSlet
 5. Mette: ja, det er nok derfor, men gør det ikke også det for fx Asos og H&M? Jeg ved, de ville kunne lokke flere penge ud af mig med det par 20% rabatkoder ;) Jeg synes, der kommer en del fine ting på udsalg, det sker bare for sjældent og det er væk på 0,5.

  Emilie: Ja, ærgerlig at jeg ikke har 600+ til en kjole pt.

  Michelle: Hehe, det kan jeg jo godt forstå.

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.