lørdag den 2. oktober 2010

Det var hurtigt, shoppeguder

Ja, jeg plejer også at være gode venner med shoppeguderne - især udsalgsguderne - og det ser ud som om de står klar til at hjælpe mig igen. Forleden bad jeg nemlig om en europabaseret Forever21 webshop, så man kunne alle deres fine ting, uden at skulle betale 200kr i levering + moms og gebyr, og her til morgen læser jeg så hos Modedullens skriblerier, at Elle UK skriver, at der ikke bare kommer to rigtige butikker ovre i UK, men at der også kommer en webshop. Så må vi håbe, jeg ikke er på vej ud noget hybris, og de ender med kun at sende til UK, eller det tager 100år før der sker noget.

4 kommentarer:

 1. Det lyder da fantastisk, og så behøver vi alligevel ikke den underskriftindsamling ;)

  SvarSlet
 2. Hehe, nej, vi behøvede kun at overveje det - bare resten af livet var så nemt ;)

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. Det ville være så vildt!!!

  http://edithinga.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Emilie: Ja, vi må krydse vores små fingre :)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.