søndag den 10. oktober 2010

Discountliv & Luksusdrømmes loppemarked

EDIT: Så er alle tingene solgt, og loppemarkedet er væk, det kan være det dukker frem en anden gang :)

Jeg har ikke før haft nogen salgsblog af den simple grund, at jeg ikke rigtig har så meget at sælge.  De ting, jeg køber i dag, er ting, jeg gerne vil beholde (ellers have jeg ikke købt dem) og evt fejlkøb bliver byttet. Men jeg ryddede op i noget tøj, jeg har stående i kælderen, og her fandt jeg nogle ting, som egentlig er fine nok, men de er langt fra nye, så nu sælger jeg dem til loppemarkeds priser fra 15kr til 50kr og med køb tre betal for to tilbud.  I kan finde loppemakedet i fanen øverst oppe (under headeren) eller her. Man kan også købe alle tingene (21stk)  for 350kr plus porto.  

2 kommentarer:

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.