søndag den 31. oktober 2010

Lidt af det hele

I mandags var jeg hjemme hos Mormor (min veninde) for at planlægger Berlintur sammen med hende og Solsikken. Mormor havde lavet sund aftensmad med kalkun og grønsager (lækkert),  men bagefter diskede hun op med masser af kager fra sit arbejde, så vi rigtig kunne smovse, vi tre tøser endte med at dele fire kager, så det var vist meget godt med den aftensmad. Ikke dumt med kaffe og kage hos Mormor.  I dag er der ikke så meget kage og hygge over det hele, jeg har haft mega kvalme de sidste par dage, men nu er jeg så også blevet svimmel, øv. Til gengæld drømte jeg i nat at mine fine Topshop sko kom, det måtte de rigtig gerne (altså jeg ved godt i ikke kommer i dag). I drømmen blev der så ved med at komme postbude med pakker med møbler i, det var lidt mystisk.

Pga. kvalme og svimmelhed har jeg ikke lige de store planer i dag, men hvis du mangler noget lave i dag, så er det jo Store biograf dag, så der er billetter til halv pris.  

3 kommentarer:

 1. Åh jeg blev lige lidt hooked på, at skulle i biografen - men det var altså sidste søndag at der var halvpris på billetteren

  http://www.kino.dk/Nyheder/2009/10/Den-store-biografdag.aspx

  Men du må ha god bedring!

  SvarSlet
 2. hov - nej du har vist ret!

  SvarSlet
 3. Emma: jeg håber du kom i biffen :)

  -Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.