torsdag den 28. oktober 2010

Mmm nittesko
Så kom en en pakke fra Topshop, jeg håber virkelig, at der snart er endnu en på vej! Nå men, jeg synes indparkningen var så fin med prikker så derfor fik I lige det øverste billede, men altså der var altså nogle endnu finere ting indeni, nemlig mine nye nittesko! Nej hvor det fede, federe end jeg havde forestilet mig, jeg er så glad for dem. Jeg havde en idé om at nitterne var i sølv, men jeg synes faktisk, de fungerer bedre i guld, de bliver lidt mindre punket på den måde. Uh, jeg kan mærke, at jeg slet ikke ikke er færdig med nitter endnu. Jeg glæder mig til at tage dem i brug, men det bliver ikke i dag, det er vejret vist ikke til her i Århus, jeg har jo også nogle gummistøvler der skal bruges ;)2 kommentarer:

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.