torsdag den 28. oktober 2010

Lidt skuffende nyheder fra H&M

Der er kommet nyheder på H&Ms webshop, og det er præget af at julefrokosterne nærmer sig. Jeg synes altid det tøj er så kedeligt, det er det samme hvert år. I år er der så ikke mindre en tre lange sorte kjoler med stropper. Og jeg selvom jeg er stor fan er sorte kjoler, så bliver det altså lidt for ensformigt. Jeg fandt da nogle ting, som gerne må komme hjem til mig. Skjorten(199kr) så jeg også butikken forleden dag, den er altså ret fin! Jeg ervild med de sorte hjerter. Man kan faktisk også få en top med samme print, jeg har vist et billede af den et sted... Blondetanktoppen(99kr) er bare cool, jeg ved dog ikke helt, hvordan jeg ville bruge den, jeg er ikke lige med på så bar hud. Tasken(129kr) er bare fin, jeg ville dog bruge den som clutch i stedet for over skulderen. Jeg kan egentlig godt lide halskæden(79,95),  men den har jeg også set i butikken, og der var stenene blevet noget gullige pga limen, så den ville jeg nok springer over.


Billeder fra shop.hm.com

2 kommentarer:

  1. Årh jeg ved nu, der er da også et par fine kjoler imellem denne gang :)

    Tasken er fantastisk, den har jeg allerede besluttet mig for at eje :D

    SvarSlet
  2. Mille: Ja, det er vist smag og behag, jeg synes bare det bære præg af at være til højtider ;)

    - Vibeke

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.