onsdag den 27. oktober 2010

Postkort fra efteråret

Så kom jeg også hjem til Århus og mit overførselskabel, så nu kommer der altså billeder fra de seneste fem dage. I weekenden var jeg nede i mine forældres sommerhus, det var som altid hyggeligt. Jeg fik gået en meget lang tur på over 12 km, så kan man altså nå at komme godt omkring, jeg har fået æblekage og hjemmelavet æblemost og masser af røget fisk fra Det lille røgeri i Stege, som jeg helt sikkert kan anbefale. Hvis man kommer forbi Stege, skal man også der forbi, det ligger i den gamle sukkerfabrik, min yndlings er pebermakrel. Den er sååå god! Det var helt klart blevet efterår, men der var stadig roser, der blomsterede og hindbær tilbage på buskene. Jeg er helt klart bymenneske og mit hjerte tilhører Nørrebro, men ih hvor er der også bare dejligt i mine forældres sommerhus!

9 kommentarer:

 1. Åh det ser bare hyggeligt ud!! Hvordan har du lavet sådan en fed collage(hvis man må være så fræk at spørge!?)

  SvarSlet
 2. Lise: det var det virkelig også :) sjovt, jeg blev spurgt om det samme forleden, det er bare picasa, som er er gratis program, du finder det nemt med google :)

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. åh hvor lyder det bare hyggeligt! Supergode billeder!

  SvarSlet
 4. Tusind tak! Det må jeg prøve :D

  SvarSlet
 5. Emma Lovise: tak, jamen er det jo også :)

  Lise: det var så lidt, det er ret nemt.

  - Vibeke

  SvarSlet
 6. Ej hvor ser det lækkert ud :)

  Ja, jeg spurgte den anden dag. Jeg har haft Picasa før, men havde slet ikke opdaget at den kunne bruges til at lave collager med. Tak for tippet :)

  SvarSlet
 7. Mille: ja spørgsmålet kommer engang i mellem, synes bare det var sjovt, det kom lige i træk. Og jo, picasa er altså super i forhold til det er et gratis program.

  - Vibeke

  SvarSlet
 8. Skønne bilelder :-) Jeg har selv prøvet at lave collager i Picasa :-)

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.