tirsdag den 26. oktober 2010

Strik og morgenbrød

Det er helt sikkert vejret, men jeg har bare lyst til at købe alt, hvad der ser varmt ud. Denne striksag er jeg ret facineret af, jeg er vild med strukturen i den. Jeg ved dog ikke rigtig om den er særlig "mig". Den er fra H&M og kan også fåes i sort, måske ville det passe bedre? Nu vil jeg trodse min nye kuldestræk og smutte ned til bageren og købe morgenbrød til min mor, nevø og mig selv. Min nevø er nemlig syg, så hans mormor (min mor) passer ham, og hun kunne nok bruge lidt selskab, og måske kunne min nevø bruge en at spille wii med.    

3 kommentarer:

 1. Men den er virkelig flot :-)
  Den vil jeg gerne se lidt nærmere på..

  SvarSlet
 2. Jeg synes den er lidt "mor"-agtig, min mor har tusind af sådan nogen :)

  Lyder hyggeligt med wii og morgenbrød :)

  /June
  pixeleret.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Michelle: ja, det tror jeg også jeg skal, men så bliver det nok i sort, som June skriver så kunne den godt gå hen og blive lidt "mor" ;)

  June: Jeg kan godt se det, jeg tror det er farven. Og ja, wii og morgenbrød er hyggeligt, så er det ikke så slemt at være syg.

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.