Sider


mandag den 25. oktober 2010

Vinterfrakker med rabatkoder

Jeg er egentlig ret glad for min sorte vinterfrakke fra Vila (eller er det vero moda?), min forrige vinterfrakke var også sort. Nok fordi det er sikkert, og jeg ved, jeg ikke bliver træt af det. Alligevel kunne jeg godt nogle gange tænke mig en frakke i en anden farve - måske en af nedenstående? Det kunne være jeg skulle slå til nu, ihvertfald har Asos 20% rabat på ikke nedsatte frakker med koeden ASOSCOATS (jeg ved ikke hvornår den udløber), og hos H&Ms webshop kan man få 25% rabat på en enkel vare med koden 8909 (kan også bruges på andet).



Billeder fra shop.hm.com - asos.com

5 kommentarer:

  1. hehe ved hvad du mener, har også altid købt sort. men i år har jeg oppet mig lidt og købt en i creme, virkelig upraktisk farve.. nå men den er jo flot :D
    Kan godt lide den vin røde farve den nederste jakke har.. den er lidt anderledes :) !

    SvarSlet
  2. Nu MÅ jeg altså vide det, hvordan laver du de collager? De er så fede :)

    SvarSlet
  3. Leaves you...: Hvis jeg skulle have købt en i år, havde jeg nok også prøvet noget nyt, men ja sort er så praktisk ;) Det er en rigtig fin farve.

    Mille: det er såmænd bare Picasa, det er et gratis program og det er nemt, så bare kom i gang med at google ;)

    - Vibeke

    SvarSlet
  4. hvor er den røde jakke fra? den er sååå flot

    hilsen isabella

    SvarSlet
  5. Hov, det har jeg da ikke fået skrevet, den er Asos.com :)

    - Vibeke

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.