onsdag den 3. november 2010

Andre fine kjoler til under 1800kr

Bare til sammenligning med Lanvin + H&M kjolepriserne, så har jeg kigget lidt the http://www.theoutnet.com/ og fundet disse kjoler fra See by Chloé(rosekjole, dne gule, pailletkjolen) , By Malene Birger(sort wet look), Irwin & Jordan(Pink og grå), Paul & Joe(pink one shoulder), Thread Social (sort med ærmer) og Venessa Bruno Athé(pink stropkjole). Flere af dem er i silke og alle koster under 1800kr. De er ikke i alle størrelse, men de skal ses som inspiration

Billeder fra theountnet.com

8 kommentarer:

 1. Det sætter godt nok Lanvin-kollektionen i perspektiv :/ Og ikke på den gode måde, for Malene Birger er klart mit yndlingsmærke :) Og ja, jeg kunne egentlig købe en af hendes styles i stedet til fuld pris - når jeg endelig skulle bruge så mange penge...

  SvarSlet
 2. Det er et godt indlæg! Det giver en noget at tænke over! ;)

  SvarSlet
 3. Hej tøser, godt I kunne se min pointe, man kan godt nok få mange dejlige ting til samme priser som Lanvin + H&M

  - Vibeke

  SvarSlet
 4. Rigtig godt indlæg! Er ligesom dig ikke helt oppe at ringe over kollektionen (hvilket jog nærmest troede jeg var ene om) Det skyldes til dels priserne, og jeg synes helt klart det ville have passet bedre sammen hvis kjolerne lå mellem 500-800 kr. For når man sammenligner med disse kjoler fra The outnet, er jeg da ikke i tvivl om hvad jeg helst vil have :)

  Jeg læste lige du skal til Berlin snart, jeg bor her selv, og selvom der er gråt og regner i dag, så er det stadig verdens fedeste by :) Så glæd dig!

  God dag!
  - Linette

  SvarSlet
 5. Linette: Nej, der er jo netop det! Og jo jeg glæder mig, jeg var der i sommers med min kæreste, men denne gang står den på tøsetur, så hvis du kan anbefale nogle butikker eller barer modtages det med kyshånd. Fin blog forresten :)

  - Vibeke

  SvarSlet
 6. Du kan faktisk spare lidt ved at købe det i Berlin ;) Berlin er en skøøøn by :)

  Men dit indlæg har faktisk gjort, at jeg har besluttet mig for at droppe H%M Lanvin, der er da nogle pæne ting i mellem, men tror næppe kvaliteten bliver bedre end normalt h&m og til den pris skal pasformen også være i top, også selvom man ikke er en str. 32-34..

  SvarSlet
 7. June: Ja, men vi skal afted weekenden inden ;) men jeg tror også, jeg dropper Lanvin, gider ikke det pjat.

  - Vibeke

  SvarSlet
 8. Hey Vibeke!
  det her indlæg er rigtig flot lavet. Jeg har lige startet min egen blog, men er ikke særlig god til at lave flotte kollager :S Derfor ville jeg lige spørge dig om, hvilket program der er du bruger for at lave dine??

  - Nadjia :)

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.