onsdag den 3. november 2010

Lidt fine H&M sager

Okay, okay, der er stadig lang tid til februar, hvor disse sager fra H&M burde komme i butikkerne, men jeg synes bare det er så fine, så nu kommer I altså lige til se dem alt for tidligt. Jeg tror heller ikke, det var meningen, at H&M skulle lægge de her billeder ud endnu, for nu kan man kun se tøj der kommer i butikken frem til december, modsat i formiddag hvor man kunne se frem til februar. Men når jeg har set dem, skal I heller ikke snydes. Jeg er helt vild med flæsekjolen, den kommer til at koste 599kr, så måske skulle jeg sætte lidt penge til side allerede? Ruskindsshortsene (jeg tror ihvertfald, det er ruskind) er også rigtig lækre, de kommer til at koste 499kr. Toppen øverst til venstre er jeg også ret betaget af, den var der ikke kommet pris på endnu, og resten af priserne kan jeg simpelthen ikke huske (og nu kan man så ikke se dem).


Billeder fra hm.com

6 kommentarer:

 1. Ih jeg er også helt vild med flæsekjolen! :D Må være tålmodig til februar <3

  SvarSlet
 2. flæsekjolen er fantastisk!

  SvarSlet
 3. jeg er så foreslekt i toppen øverst.. :O WOW.. ØV at det først er til februar..

  SvarSlet
 4. Emilie + Nora: Jeg er helt enig

  Leaves...: Det er lidt lang tid, men så har man noget at glæde sig til ;)

  - Vibeke

  SvarSlet
 5. Kjolen er da alt for smækker - vupti, nu står den på listen :)

  Tak for kigget, jeg nåede ikke selv ind på H&Ms siden inden det forsvandt igen.

  SvarSlet
 6. Mille: Det var så lidt :) den er også på min liste.

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.