torsdag den 4. november 2010

Basis...

... Strømpebukser! Hvor andre har basis-t-shirts, har jeg basisstrømpebukser. Jeg bruger dem jo næsten hver dag og holder mig mest mørke afdæmpede farver. H&M har en del farver til 29,95kr( mener det er 60 eller 50 den), og de holder ret godt til prisen (når de går i stykker, er man også klar til ny farve). Mine plejer at dø i tæerne først, det er ikke sådan at de løber for et godt ord.  Hvad har du en basis af?


5 kommentarer:

 1. Jeg kører også med basistights - kan faktisk ikke huske hvornår jeg sidst havde bukser på. Hmm. Det må være over en måned siden!

  Jeg har lige hamstret 9 par af fakta's. De er super gode, tætte og koster 25 kroner (jeg købte dem så på tilbud til 18 kroner stykket, så 18 stk. for under 100 kroner - win! Og så løber de ikke selvom de kommer i kontakt med en flosset negl - mine dør også i tæerne først.

  SvarSlet
 2. Burde måske også overveje nogle basictights! det er så træls når de går i stykker og løber, for så er de jo døde! Men holder mig nu godt nok i de sorte.. måske man skulle vove sig ud i nogle andre farver ;) Mine basics må næsten være allstars - selvfølgeligt i et begrænset omfang ;)

  SvarSlet
 3. Jeg har basis-striktrøjer - for jeg fryser altid som død og fanden :P Jeg køber vildt mange af dem, har faktisk en hel bøjlestang fyldt!

  SvarSlet
 4. Enig med BetinApple, fakta laver faktisk rigtig gode (og billige, hehe) strømpebukser :)!

  SvarSlet
 5. Betina: jeg må få set på faktas, min fakta er bare så mikro, at den ikke har særlig mange ting (den løber jo tør for selv tomatpuré).

  Sofie&Christine: Hehe, all stars lyder også som en lidt dyr basisting ;)

  Susbby: Vildt, jeg tror det er meget godt, at strømpebukser ikke fylder så meget ;)

  Ditte: jeg må få set på dem, når I anbefaler dem.

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.