torsdag den 4. november 2010

Drømmer om læderdetaljer

Måske er detaljer egentlig en underdrivelse, det er nemlig kjolen til venstre fra Topshop, jeg drømmer om. Jeg har også blogget om den før, jeg synes bare den er for dyr og for upraktisk. Egentlig er £70 ikke så slemt, men det er alligevel en slat. Nu overvejer jeg så om det er smartere med en nederdel, den kan man også bruge til flere ting. Det er bare ikke det samme og jeg er lidt bange for det hurtigt kan se lidt billigt ud men sådan en sort lædernederdel. Nu overvejer jeg så, om det ville være bedre, hvis jeg fandt en billig sort kjole og så syede læderdetaljer på, evt fake læder, mine fake læderbukser er nemlig afgået ved døden, så har en del der kan bruges desværre. Nederdelen er også fra Topshop og koster £58. Jeg har smidt begge på min "hvis det kommer på udsalg liste"

billeder fra topshop.com

2 kommentarer:

  1. Kan bedst lide nederdelen. Ved den anden kan du jo ikke rigtig bestemme, hvis du lige vil have en anden overdel på til!

    SvarSlet
  2. Janne: ja, det er også den praktiske side, men jeg synes bare der kommer noget ekstra ved kjolen. hmm...

    - Vibeke

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.