mandag den 29. november 2010

Cool gul

Jeg er vild med dette look fra Asos. Det er egentlig ret simpelt, men jeg synes bare det fungerer rigtig godt. Jeg overvejer ret meget, om jeg skal have mig den nederdel. Jeg har en sort bluse, sorte strømpebukser og sorte sko, så det er da nuligt at efterligne. Nederdelen koster forresten £20, men der er stadig minus 20% koden asos20 og også gratis fragt.

Billede fra asos.com

2 kommentarer:

  1. Det ser super lækkert ud og det vil være et rigtig godt outfit med farve her i den kølige tid.

    SvarSlet
  2. Gul og orange har aldrig rigtig været mine farver, men efter de nu er en del ude og især i kjole og nederdel, er jeg begyndt at se det flotte i det. Denne her er rigtig fin og simpel :)

    //Ditte

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.