tirsdag den 30. november 2010

Varme vanter

Åh nej hvor jeg bare fryser disse dage. Det er helt vildt, jeg har gået tur og danset som en gal for at få varmen, jeg har drukket store mængde af varm kakao og spist en masse men intet hjælper. Så nu drømmer jeg om ting, der kan holde mig varm fx disse vanter fra Asos til £27 (husk at 20% rabatkoden udløber i dag koden er stadig asos20). Lige nu kunne jeg godt finde på at bruge vanter indendørs, selvom det ville blive det svært at skrive indlæg. Har du et tip til at holde varmen? Jeg er ved at blive desperat (og ja, jeg har masser tøj på og der er skruet op for varmen)

Billede fra asos.com

3 kommentarer:

 1. Jeg plejer at krybe i fosterstilling foran min varmeblæser, når jeg lige har brug for en hurtig opvarmning ;) Ikke at den er købt specielt til formålet, men den er ret effektiv, he he :)

  SvarSlet
 2. FYI, ASOS-koden virker stadig i dag, og i den mail, jeg har fået fra dem, står der, at den virker frem til 30. december...

  SvarSlet
 3. Stine: uh, det lyder også godt ;) Jeg er bedste venner med dynen disse dag, men det virker også bare fjollet at sidde med flere lag tøj OG en kæmpe dyne.

  Anonym: gud ja, det står der også i min, de skrev bare noget andet på twitter, de fuskere. Men hurra :) tak!

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.